November 1, 2015

Om mig

Jag tror att vi alla vet, innerst inne, vilket liv vi skulle önska att vi levde. Det kanske är ett liv med mer äventyr, mindre drama eller en vardag där vi kan vara oss själva och ägna åt det som får oss att dra på smilbanden.


matias andres skribent


Mitt namn är Matias Andres och det här är min livsstilsblogg som fokuserar främst på personlig utveckling, MMA och resor, tre ämnen som inte är helt orelaterade.

Min egen resa började när mina föräldrar flyttade från Chile till Sverige men det var inte förrän mycket senare som jag bestämde mig för att göra min egna utflykt. Numera bor jag i Sydostasien och försöker dagligen att skapa mig ett liv fullt av nya äventyr och utmaningar.

Min blogg började som en plats för mig att kunna dela med mig av mina historier från Kambodja men har sedan växt till att även innefatta resten mina resor i Sydostasien. I 2016 kommer jag utöka bloggen till att även inkludera personlig utveckling, ett ämne som ligger mig nära hjärtat.

Varför ska jag lyssna på dig?

Tack för att du frågar, jag tycker nämligen det är ett relevant spörsmål. Jag har nämligen ingen utbildning inom varken resebranschen eller vid något livscoach-universitet. Jag tror dock på ordet kraft och allas inneboende förmåga att kunna förändra livet åt vilket håll som helst, och där talar jag från egna erfarenheter.

Det behöver inte nödvändigtvis vara radikala förändring och jag lovar, ingen kommer tvinga dig att flytta till Kambodja. Det handlar mer om att kunna urskilja sitt mål och ta små steg i den riktningen. Glöm inte att även ge ordentligt med utrymme för några rejäla snedsteg.


Sharing is caring!